Wat is SANNE

Wat doet SANNE?

Meerdere keren per jaar vindt er SANNE-activiteiten plaats. Dit kan een dagje sauna zijn, of een weekendje weg. Deze activiteiten zijn te vinden bij SANNE’s activiteiten. Naast de geplande activiteiten kunnen er spontaan dingen afgesproken worden, zoals een dagje strand, een extra saunadag of eigenlijk alles wat je maar wil. Dit gebeurt meestal via het forum, waarop onder andere oproepen geplaatst kunnen worden. SANNE is als onderdeel van de vereniging Jonge Actieve Naturisten (JAN) aangesloten bij de Naturisten Federatie Nederland (NFN), en heeft het keurmerk ‘prettig bloot’ van de NFN ontvangen.

Hoe ziet zo’n SANNE-activiteit eruit?

Wat je samen kunt doen, doe je samen, wil je niet meedoen: dan niet. Zo neemt iedereen bijvoorbeeld voor het ontbijt en de lunch de dingen mee die hij/zij zelf lekker vindt, zet dit op tafel en kan ook nemen van wat iemand anders op tafel gezet heeft. Op het forum wordt ook aangegeven welke activiteiten dat weekend georganiseerd worden, waarvoor je je kunt aanmelden. Daarnaast blijft nog voldoende tijd over om zelf (of samen met anderen) dingen in te vullen (badmintonnen, geo-cachen, spelletje doen….) In SANNE’s agenda kan je heel veel informatie vinden over een activiteit. Zoals: wie is de contactpersoon tijdens een weekend, en hoe die te bereiken is. Van tevoren geef je je op via de lijst op het forum en de contactpersoon weet dus wie er allemaal komen. Daar wordt dan rekening mee gehouden. Je bent overigens niet verplicht je op te geven via het forum, maar als je onverwacht komt, kan het dus zomaar zijn dat iedereen bijvoorbeeld van het terrein af is, omdat niet bekend was dat je komen zou. We eten meestal gezamenlijk, maar er wordt wel altijd even gevraagd of je mee wilt eten. De kosten worden gedeeld en gedeeltelijk door de verenigingskas gedragen. Verder spreek je tijdens het weekend -of van tevoren via het forum- af wat je wilt gaan doen dat weekend. En dat hoeft echt niet persé met zijn allen. Heb je geen zin, dan maakt dat niks uit. Tenslotte moet iedereen het naar zijn zin hebben. Tijdens een dagje sauna worden er een aantal ontmoetingstijdstippen en –plekken afgesproken, zodat je de anderen kan vinden, als je elkaar al niet herkend had aan de Sanne-badlakens. Ook hiervoor werken we met een opgavelijst, zodat je in ieder geval weet of er niet nog iemand rondloopt die er eigenlijk ook bij hoort, maar waarvan niemand dat weet.

SANNE & JAN

Hoe zit het precies?

JAN en SANNE zijn samen een vereniging, met één bestuur. Vrienden van JAN en Vrienden van SANNE zijn formeel lid van de vereniging ‘JAN’, en als Vriend van JAN of van SANNE heb je dus stemrecht op de Algemene Ledenvergaderingen. JAN en Sanne organiseren elk hun eigen activiteiten. Ben je jonger dan 40, dan ben je welkom op de activiteiten van JAN. Daarnaast zij alle JAN leden altijd welkom bij de activiteiten van SANNE.

Lidmaatschap

Wil je lid worden van deze vereniging? Klik bovenaan deze pagina op de knop ‘Vriend worden’, daar is alle informatie hierover te vinden.