Zij 27 hij 32 nudist stel zuid holland

Altijd leuk om te weten wie wie is, dus stel je even voor!
Plaats reactie
Zij 27 en 32
Berichten: 1
Lid geworden op: 23 mei 2020, 23:38

Zij 27 hij 32 nudist stel zuid holland

Bericht door Zij 27 en 32 » 23 mei 2020, 23:56

Goedeavond,

Wij zijn een jong stel dat graag na naaktrecreatie's in Nederland en buitenland gaan.

Nu wonen wij nog niet zo lang in Zuid Holland wij gingen altijd na Spaarnwoude of zandvoort en zijn nu een beetje de optie aan bekijken qau naaktrecreatie's in de buurt via naaktstrandje.nl
en heb daar verrassend genoeg leuke reacties gehad van "leeftijds" genoten over de Vlietlanden die wij zeker gaan proberen.

En toen zag ik deze site via google dus dacht ik even aanmelden voor bruikbare info misschien.

Wij respecteren iedereen op een naaktstrand of in de sauna waar wij regelmatig te vinden zijn, maar zijn benieuwd of hier ook 20a 30 jarige stellen zitten die bekend zijn met naaktrecreatie's in Zuid holland, ik merk vooral dat mijn vriendin het vaak prettiger vind als er leeftijds genoten zijn klinkt heel cliché mischien maar bekeken worden door leeftijds genoten op een naaktrecreatie voelt toch anders ook al is er niks mee als je bekeken word als je er beide goed uit ziet natuurlijk, doen het zelf ook.

Fijne avond....

Vincent82
Berichten: 11
Lid geworden op: 17 feb 2019, 00:49

Re: Zij 27 hij 32 nudist stel zuid holland

Bericht door Vincent82 » 24 mei 2020, 06:51

Goedemorgen dame 27 en heer 32,

Ga zelf ook al een aantal jaren na een plas in Gelderland en het kijken....... Dat doen de meeste overigens en is vrij normaal. Het wordt pas irritant als personen gaan staren na je, dan moet je juist de aandacht van die persoon vermijden. Door niet de aandacht meer op hem te vestigen.

Zelf zie ik het leeftijd niet als een probleem. Je maakt contact met mensen in de veertig en vijftig en af en toe nog een zeventig jarige. Zelf ben ik ook bijna eind dertig. Het overgrote deel is er met goede bedoelingen en die niet zijn in een uur weer weg.

Wel zie ik weinig twintigers, dat zal ongetwijfeld te maken met de social media gebeuren. En is het erg als je Smartphone een naaktlocatie bevestigd voor personen die deze delen met anderen?

In tegenstelling tot een sauna, waar je wel veel eind twintigers, dertigers en veertigers tegenkomt. Maar ook omdat velen na een saunagang en bad weer snel de badjas aandoen. Nu zou je dat bij temperatuur van boven de 15 graden (sommigen 20 graden) niet zo snel doen. Nu is het naaktlopen in de buitenlucht een stuk aangenamer.

Misschien na Pinksteren weer een saunadag (tussen 15 a 20 graden) pakken in NoordRijn-Westfalen, hier over de grens. Wat heb ik dat gemist sinds half maart.

Groeten,
Vincent

Steven
Berichten: 16
Lid geworden op: 18 mar 2019, 08:47

Re: Zij 27 hij 32 nudist stel zuid holland

Bericht door Steven » 01 jun 2020, 07:43

Herkenbaar. Wij vrouw (28) en man (37) vinden het ook leuk om andere jonge naturisten te leren kennen. Zijn zelf net uit den haag verhuisd naar omgeving Utrecht. We verwachten ons eerste kind dus reizen even wat minder. Maar welkom om hier ergens af te spreken.

Groet,

Fleur en Steven

Plaats reactie