Naturistisch zeilen in Kroatie, wie gaat er mee?

Plaats hier je oproep
Plaats reactie
FSH
Berichten: 1
Lid geworden op: 29 dec 2016, 17:22

Naturistisch zeilen in Kroatie, wie gaat er mee?

Bericht door FSH » 29 dec 2016, 17:28

ZeilenKroatie organiseert in 2017 actieve naturistische meezeiltochten met vertrek op zaterdag 1 juli of 29 juli 2017 vanaf de Marina Betina op het eiland Murter in Kroatië.

Aan boord van het zeiljacht is een ter zake kundig en verantwoordelijke Nederlandse schipper aangesteld. Uiteraard is het de bedoeling dat alle opvarenden mogen meehelpen om de boot te zeilen en dat je de nodige zeilkennis van elkaar en de schipper kunt opdoen. Zeilervaring is niet nodig wel wordt er van u verwacht dat u een handje meehelpt om gezamenlijk de dagelijkse beslommeringen aan boord te doen. Daar waar mogelijk is het de bedoeling om naturistisch te recreëren.

Naturisme in Kroatië
Kroatië is van oudsher de bakermat van het Naturisme. Het eilandenrijk voor de kust met zijn schitterende azuur blauwe ankerbaaien leent zich bij uitstek voor naturistisch recreëren. Tijdens het zeilen kunt u streeploos bruin worden en genieten van de zon. Een briesje op het water zorgt voor een aangename temperatuur. In de vele ankerbaaien zult u merken dat er door vele zeilers bloot gezwommen wordt. In meer bewoonde- en drukke gebieden is het gewenst dat u zich qua kleding aanpast. Vanzelf sprekend geldt dat ook wanneer een pittoresk haventje op een van de eilanden voor de kust wordt aangedaan.

Temperaturen en vaargebied
De tocht voert door het schitterende nationale park van de Kornati eilanden en de prachtige Telascikabaai. Ook bestaat er de mogelijkheden om een bezoek te brengen aan de Krkawatervallen, hetgeen echter geen naturistische bezienswaardigheid is.

De temperaturen zijn in deze periode in dit werkelijk schitterende zeilgebied gemiddeld tussen de 25 en 30 graden terwijl de zeewater temperatuur schommelt tussen 23 en 25 graden.

Zeiljacht
Het jacht dat beschikbaar is is een luxe jacht van de Duitse werf Bavaria met 5 riante 2 persoons hutten voor totaal 10 personen. Het jacht is compleet voorzien van alle benodigde apparatuur en inrichting. Zo zijn er 2 toiletten met douches aan boord en is er een zwemtableau met kuipdouche. De kombuis met oven en koeling is riant.
Meer weten informeer bij info@zeilenkroatie.nl of bel 050-3130410 mob.tel. 0601087 0626

Gebruikersavatar
Eilko
Vriend(in) van JAN
Berichten: 1031
Lid geworden op: 01 aug 2006, 14:58

Naturistisch zeilen in Kroatie, wie gaat er mee?

Bericht door Eilko » 29 dec 2016, 19:30

Misschien een leuke aanbieding voor JAN- en SANNE leden er bij doen?

Gebruikersavatar
Karin
Vriend(in) van JAN
Berichten: 5615
Lid geworden op: 02 apr 2006, 09:20

Naturistisch zeilen in Kroatie, wie gaat er mee?

Bericht door Karin » 30 dec 2016, 10:40

Oh help!
Comic Sans op de website! :confused:

Dan moet het wel een héél goede aanbieding zijn wil ik nog overstag (haha) gaan...

Plaats reactie